My bagged and quite fast SLK R172 AMG - Modifications Updates
Scuto Laminating Blackvue HD Car Care
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/661709
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Kopral Dua
    Location
    Bogor, Indonesia
    Posts
    36
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 3 Hrs 21 Mins 4 Secs

    My SLK R172 AMG - Modifications Updates; bagged & quite fast

    My bagged & quite fast Mercedes Benz SLK R172 modifications updates 2019 - Yosia

    Engine & Transmission :
    - STAGE 3; secret & unfinished project -

    (from stock turbo 204hp to 220hp, then went to 249hp, and last mod was 311hp, and next target hopefully will reach 400hp depends on the transmission capability)

    Interior :
    - Red Panoramic Cover/Ceiling by Wolsdorf Leather
    - AMG Pedals
    - AMG Foot Rest
    - Carbon Headrest Bar
    - Custom Rubber Floor Mats
    - Red Ilumimation LED on center console
    - Custom Digital Air Suspension Gauge mounting on center console
    - Pivot throttle controller gauge under driver side's dash
    - Random ACE Hardware steering cover ..LoL

    Audio :
    - Full Harman Kardon for Center, Tweeter, Midrange, Midbass, Surround Speakers
    - Flipped Consonance FX1200 with triple magnet
    - Sealed Box Mount (spare tire delete)
    - ARC Audio Processor
    - Stock Harman Kardon Amplifier
    - Performa DG-2400 Monoblock
    - Harmonic Drive Sound Diffuser on dashboard combined with Emma Q-Max behind rear view mirror
    - Harmonic Drive Sound Deadening

    Undercarriage & Exterior :
    - Vorsteiner VFF103 : 20x9 front & 20x10 rear on 225/35R20 front & 275/30R20 rear
    - Bagged Air Suspension with single compressor & seamless tank
    - Custom Strut Mount Front & Rear
    - AMG Big Brakes Kit Front and Rear
    - Trimmed Front Bull Bar For Much Bigger Intercooler
    - Custom Rear Stabilizer Bar
    - Customized Front & Rear Adjustable Sway Bar End Links
    - Strut Bar by Ultra Racing
    - Mild Widebody
    - Remounting Inner Fender
    - Carbon Front Splitter
    - Carbon Side Skirts
    - Carbon Rear Diffuser (carbonized SLK 55 AMG's Diffuser)
    - Custom Underneath Rear Diffuser
    - Carbon Side Fins
    - Carbon Downside Rear View Mirror Covers
    - Carbon DRL Cover
    - Gloss Black Rear Mercedes Emblem
    - Super Deep Black Paint on all front grill and mesh by Spies Hecker
    - Snake Skin on Silver Side of the front grill
    - Transparent Black Vinyl on the chrome side of the grill by Oracal
    - Transparent Black Vinyl on DRL by Oracal
    - Super Deep Black Paint on all hood fin and hood mesh by Spies Hecker
    - Semi Matte Black All Plastic Engine Covers and Parts by Sikkens
    - Glossy Red Stripes on Center Engine Cover by Sikkens
    - Very Light Smoked (custom way) Sign Stoplamp
    - Window Tint by 3M
    - 4" Catless Downpipe full 3" tubing to 3.5" quad burnt tip exhaust - FULL STAINLESS STRAIGHT PIPE from turbo
    - 2 times full body coating by Camui CC


    Sorry, only having 2 dyno videos while still on stage 2 with K-Tag software pnb full remap and FLAME (with my old customized deep black with purple Sikkens xirallic Advan RS wheels)










































































    Check my other "Toys", this includes the OLD MODIFICATION SETUP specs of this SLK R172 :

    my other cars link :


    Mercedes Benz SLK R172 (OLD SETUP) :
    http://www.modifikasi.com/showthread...Pictures-Video


    Mercedes Benz SLK R171 :
    http://www.modifikasi.com/showthread.php/547971-Mercedes-Benz-SLK-Stance



    Toyota Celica TRD 2005 :
    http://www.modifikasi.com/showthread...post2061681080


    BMW X5 E53 V8 :
    http://www.modifikasi.com/showthread...post2061818466



    Holden Commodore SS V8 :
    http://www.modifikasi.com/showthread.php/548353-Holden-Commodore-SS-2008


    Holden Statesman HJ 1975 :
    http://www.modifikasi.com/showthread...5-(iseng-mode)


    Toyota Camry 2.4 V :
    http://www.modifikasi.com/showthread...amry-Indonesia


    Toyota Fortuner VRZ 2017 :
    http://www.modifikasi.com/showthread...post2061818467


    Cheers - Yosia

  2. Rekeningku.com
  3. #2
    Letnan Dua
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,006
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 2 Wks 1 Day 16 Hrs 39 Mins 56 Secs
    gahar sekali bos yos

  4. #3
    Letnan Kolonel
    Posts
    7,495
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 3 Days 19 Hrs 12 Mins 16 Secs
    ganteng mobil nya om

  5. #4
    Kopral Kepala
    Posts
    142
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 3 Wks 1 Day 21 Hrs 29 Mins 51 Secs
    crazy rich ini pasti :salut:

  6. #5
    Prajurit
    Location
    Srg
    Posts
    9
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    5 Hrs 24 Mins 11 Secs
    orgasme klo orang jowo bilang..

  7. #6
    Kopral Dua
    Location
    Bogor, Indonesia
    Posts
    36
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 3 Hrs 21 Mins 4 Secs
    Makasih bro semua. Mobil pelampiasan stress ini mah. Bukan kelas berat gimana hahaha

  8. #7
    Sersan Mayor
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    916
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 2 Days 21 Hrs 9 Mins 38 Secs
    Stock nya 204hp, next nya mau 400-an? Ckckckck
    Kl boleh tau, udah project dr berapa lama ni om?
    Mampir ke Rush putih cupu ya!
    http://modifika.si/622824

  9. #8
    Kopral Dua
    Location
    Bogor, Indonesia
    Posts
    36
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 3 Hrs 21 Mins 4 Secs
    Quote Originally Posted by rifkeh View Post
    Stock nya 204hp, next nya mau 400-an? Ckckckck
    Kl boleh tau, udah project dr berapa lama ni om?
    204 awalnya, naek ke 220 nyobain dastek, karena suka error jadi dastek pindah ke X5 gw, akhirnya remap sama beberapa oprekan jadi 249an hp, nambahnya kecil, akhirnya yg dirobah mulai banyak sampe ada yg bikin sendiri buat beberapa part dari exhaust sampe bagian mesin sama standalone ecu akhirnya sampe dyno terakhir 311hp, terakhir ga tau nih kalo jejelin turbo gedean lagi sama crankshaft kayaknya bisa 400hp sepertinya lho. Taon depan lah baru iseng lagi. Ini mah proyek kalo lg ga sibuk dan kalo kumat baru "mulai", ga ditarget kapan haha cuma sekedar transportasi yg lebih mulus doang bro. Semoga aja nantinya mesin ga kebelah dua atau transmisi ancur hahaha

  10. #9
    Sersan Mayor
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    916
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 2 Days 21 Hrs 9 Mins 38 Secs
    Quote Originally Posted by Yosia89 View Post
    204 awalnya, naek ke 220 nyobain dastek, karena suka error jadi dastek pindah ke X5 gw, akhirnya remap sama beberapa oprekan jadi 249an hp, nambahnya kecil, akhirnya yg dirobah mulai banyak sampe ada yg bikin sendiri buat beberapa part dari exhaust sampe bagian mesin sama standalone ecu akhirnya sampe dyno terakhir 311hp, terakhir ga tau nih kalo jejelin turbo gedean lagi sama crankshaft kayaknya bisa 400hp sepertinya lho. Taon depan lah baru iseng lagi. Ini mah proyek kalo lg ga sibuk dan kalo kumat baru "mulai", ga ditarget kapan haha cuma sekedar transportasi yg lebih mulus doang bro. Semoga aja nantinya mesin ga kebelah dua atau transmisi ancur hahaha
    Mantaaabbb
    Kl gitu ditunggu update-an perjalananya om, hehe.
    Mampir ke Rush putih cupu ya!
    http://modifika.si/622824

  11. #10
    Kapten
    Location
    Malang-Surabaya PP
    Posts
    2,349
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Wk 6 Days 16 Hrs 53 Mins 29 Secs
    Quote Originally Posted by Yosia89 View Post
    204 awalnya, naek ke 220 nyobain dastek, karena suka error jadi dastek pindah ke X5 gw, akhirnya remap sama beberapa oprekan jadi 249an hp, nambahnya kecil, akhirnya yg dirobah mulai banyak sampe ada yg bikin sendiri buat beberapa part dari exhaust sampe bagian mesin sama standalone ecu akhirnya sampe dyno terakhir 311hp, terakhir ga tau nih kalo jejelin turbo gedean lagi sama crankshaft kayaknya bisa 400hp sepertinya lho. Taon depan lah baru iseng lagi. Ini mah proyek kalo lg ga sibuk dan kalo kumat baru "mulai", ga ditarget kapan haha cuma sekedar transportasi yg lebih mulus doang bro. Semoga aja nantinya mesin ga kebelah dua atau transmisi ancur hahaha
    busyeeeet.....
    mainannya mewah sekali.

    saya ngefans sama Celica nya...

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast
Rekeningku.com Desktop 300x250 GT Radial

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 19
    Last Post: 5th July 2019, 13:36
  2. Replies: 0
    Last Post: 23rd May 2018, 21:38
  3. BRABUS Parts For SLK (R172)
    By simonyet in forum Bodykits & Body Parts
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2013, 15:13
  4. my SLK r172
    By tonghoo in forum Mercedes-Benz
    Replies: 9
    Last Post: 19th February 2013, 14:11
  5. For Sale: MB SLK 200 CGI (R172) BRABUS' 11
    By simonyet in forum Mercedes-Benz
    Replies: 2
    Last Post: 14th February 2013, 18:39
Back to top