Venture or Dynaudio or Morel for 2wayy. mohon pencerahan sesepuh - Page 3
Scuto Laminating HD Car Care

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 54
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/629729
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #21
    Letnan Dua
    Location
    Keb. Baru, South Jakarta
    Posts
    1,086
    Power
    20 
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 4 Days 2 Hrs 24 Mins 31 Secs
    @feelbreeze: no problem. Will be more than happy to let u listen my lowly daily setup... just so u know, still havent fully broken in and they are still in their 2nd tuning... so please don't expect much ya... but still presentable and should be able to help u to decide somewhat..

    Kita lanjut ke pm for meeting details ya..
    2nd Gen Mark X-Work Emotion-Advan DB-ST Coilover by KW GmbH-Kakimoto-Cusco foot works-Brembo 6pot/4pot-XS Motoring pre-muffler-Red Recaro SR7F

  2. #22
    Kapten
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,200
    Power
    13 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Wks 1 Day 21 Hrs 25 Mins 54 Secs
    Quote Originally Posted by feelbreeze View Post
    waaa mauu bangetttt tess dengerrr bro...
    blm pake venture,, baru dnger doank kmren ini mungkin karena settingan tu mbl blm max jd aga gmna gitu.. makanya bingung mau upgrade pk apa biar ga salah pilih bro.. hmmm agak kapuk dengan gado2 berbagai brand si karena hasil kurang puas and begitu complain mnta suaranya ini itu installernya blng barangnya gado2 jd susah untuk bs kompak. power mirip2 subny jg mau bngt dong tes denger bro kalau bolehh
    Eh yg bener.. masa sih gak bole gado2.. duh ane full gado2 niih..

    - - - - - - - - - -

    Quote Originally Posted by lmaleke View Post
    @feelbreeze: no problem. Will be more than happy to let u listen my lowly daily setup... just so u know, still havent fully broken in and they are still in their 2nd tuning... so please don't expect much ya... but still presentable and should be able to help u to decide somewhat..

    Kita lanjut ke pm for meeting details ya..
    ikutan dong kalo bole.. pengen denger esotar..
    ANALOGUE MIRACLE
    Home Speakers Builder; Specialist Custom Passive Crossover; Western Electric Power Cord; Preamp Flat
    Location: Ps. Minggu
    Email: analoguemiracle@yahoo.co.id

  3. #23
    Letnan Dua
    Location
    Keb. Baru, South Jakarta
    Posts
    1,086
    Power
    20 
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 4 Days 2 Hrs 24 Mins 31 Secs
    @potensio: ga ada yg bilang ga bole oom, previous several posts kan dibilang it is recommended untuk single brand kalau high end and based on my personal findings ya yg seperti saya posted.. keep in mind saya bukan audio expert, just an average user only, tapi apa yg saya pelajari and found pasti saya share karena saya percaya that sharing is caring.

    For example, pernah ada installer yg cukup experienced posted over modcom stated that kalau pake power cables (bahasa: kabel listrik) yg diatas 2awg suara pedas. Lha? Pedas nya darimana? Ini lah kegunaan processor dan tuning and Re-tuning..

    Mau ikut denger bole aja, no problem. Pm aja, nanti saya share wa saya and meeting point biar barengan ketemunya.
    Keep in mind kalau, car audio saya bukan buat competition. They are rather for daily drive companion only (bahasa: daily use) so please don't get your hopes too high.
    Point 2: ini masi dalam break in period. Dynaudio lama break ins nya dan masi di 2nd tuning. Again please do not get your hopes sky high.

    Lalu kalau ada yg tanya kenapa daily drive companion koq pake esotar2; the answers are quite simple: 1. Satisfying my curiosity towards dynaudio and, 2. Because i can

    Setelah sekolah ini saya mendapat ilmu kl the danes dont lie. Yes, esotar2 are that good. At least ini menurut kuping pangsit kampung saya yg cuma iseng aja penasaran...
    2nd Gen Mark X-Work Emotion-Advan DB-ST Coilover by KW GmbH-Kakimoto-Cusco foot works-Brembo 6pot/4pot-XS Motoring pre-muffler-Red Recaro SR7F

  4. #24
    Mayor
    Location
    "KAYU DEWA" Mangga Dua Mall - Sunter - Jakarta
    Posts
    3,057
    Power
    25 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Mths 1 Day 1 Hr 55 Mins 12 Secs
    Quote Originally Posted by lmaleke View Post
    @potensio: ga ada yg bilang ga bole oom, previous several posts kan dibilang it is recommended untuk single brand kalau high end and based on my personal findings ya yg seperti saya posted.. keep in mind saya bukan audio expert, just an average user only, tapi apa yg saya pelajari and found pasti saya share karena saya percaya that sharing is caring.

    For example, pernah ada installer yg cukup experienced posted over modcom stated that kalau pake power cables (bahasa: kabel listrik) yg diatas 2awg suara pedas. Lha? Pedas nya darimana? Ini lah kegunaan processor dan tuning and Re-tuning..

    Mau ikut denger bole aja, no problem. Pm aja, nanti saya share wa saya and meeting point biar barengan ketemunya.
    Keep in mind kalau, car audio saya bukan buat competition. They are rather for daily drive companion only (bahasa: daily use) so please don't get your hopes too high.
    Point 2: ini masi dalam break in period. Dynaudio lama break ins nya dan masi di 2nd tuning. Again please do not get your hopes sky high.

    Lalu kalau ada yg tanya kenapa daily drive companion koq pake esotar2; the answers are quite simple: 1. Satisfying my curiosity towards dynaudio and, 2. Because i can

    Setelah sekolah ini saya mendapat ilmu kl the danes dont lie. Yes, esotar2 are that good. At least ini menurut kuping pangsit kampung saya yg cuma iseng aja penasaran...
    Uih mantap Oom....
    Boleh ikut ngadem denger esotar nya Oom?
    Japri ya...via PM
    Kayu Dewa, Legend7N RCA Cable, Transparent Speaker Cable
    http://copycdaudiophile.blogspot.com/
    "No EQ with Good Treatment"
    Matrix 0816837719 (Whatsapp)
    Pin BB 51ECF989

  5. #25
    Kapten
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,200
    Power
    13 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Wks 1 Day 21 Hrs 25 Mins 54 Secs
    @lmaleke : thank you om.. Daily use setting biasanya lebih baik om, should be listenable for a long period without fatigue...
    ANALOGUE MIRACLE
    Home Speakers Builder; Specialist Custom Passive Crossover; Western Electric Power Cord; Preamp Flat
    Location: Ps. Minggu
    Email: analoguemiracle@yahoo.co.id

  6. #26
    Letnan Dua
    Location
    Keb. Baru, South Jakarta
    Posts
    1,086
    Power
    20 
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 4 Days 2 Hrs 24 Mins 31 Secs
    @tenten @potentio: no problem.. but again please do not get your hopes too high ya with the reasons i stated previously.. kl mau, bole bawa laptop buat lihat settings in my mosconi processor... cables nya.. coba deh saya ada yg panjang or ngga...

    Lanjut di wa group ya ooms suhu
    2nd Gen Mark X-Work Emotion-Advan DB-ST Coilover by KW GmbH-Kakimoto-Cusco foot works-Brembo 6pot/4pot-XS Motoring pre-muffler-Red Recaro SR7F

  7. #27
    Sersan Satu
    Location
    Pekanbaru, Riau
    Posts
    382
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Days 19 Hrs 34 Mins 18 Secs
    Ngeriii....para dewa audio mau kumpul.
    Kasih laporan review nya donk kalo sdh jadi audisinya

  8. #28
    Letnan Satu
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,780
    Power
    18 
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 2 Wks 3 Days 23 Hrs 42 Mins 36 Secs
    Wew ikutan donk dgr esotar2 nya huhmmmm
    Clarion HXD2se/Helix DSP Pro/Zapco Z.150LE+Abyss CT2000/Dynaudio esotar2+Idmax 10"/DIY rca+Ndeso rca,Tesla quad,HH,Wbt, Mundorf,Acrolink,Furutech,Batcap
    Click here to hear my active 2way setup

  9. #29
    Kapten
    Location
    Jakarta Selatan
    Posts
    2,200
    Power
    13 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Wks 1 Day 21 Hrs 25 Mins 54 Secs
    Mantap om ven...Td uda denger... Esotar emang gak salah deh.. Clarity, detail, imaging bagus om...
    ANALOGUE MIRACLE
    Home Speakers Builder; Specialist Custom Passive Crossover; Western Electric Power Cord; Preamp Flat
    Location: Ps. Minggu
    Email: analoguemiracle@yahoo.co.id

  10. #30
    Mayor
    Location
    "KAYU DEWA" Mangga Dua Mall - Sunter - Jakarta
    Posts
    3,057
    Power
    25 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Mths 1 Day 1 Hr 55 Mins 12 Secs
    Quote Originally Posted by potensio View Post
    Mantap om ven...Td uda denger... Esotar emang gak salah deh.. Clarity, detail, imaging bagus om...
    Uih mantap, Sayang engga bisa ikutan
    Kayu Dewa, Legend7N RCA Cable, Transparent Speaker Cable
    http://copycdaudiophile.blogspot.com/
    "No EQ with Good Treatment"
    Matrix 0816837719 (Whatsapp)
    Pin BB 51ECF989

 

 
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
NGK Busi MBtech

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB : Muffler J's stainless or HKS silent 2nd for GE8
    By 727SR in forum Jual Beli Knalpot
    Replies: 3
    Last Post: 3rd March 2012, 17:01
  2. WTA> Vifa PL18+ XT19 or Jantzen JA6006+ Morel supremo
    By vickyz in forum Diskusi Speaker
    Replies: 19
    Last Post: 18th June 2011, 00:47
  3. WTA : eibach or tein hi-tech for daily use
    By ronny87 in forum Diskusi Kaki-Kaki
    Replies: 8
    Last Post: 14th April 2010, 11:54
  4. WTB: Velg R20 Celong Ori 2nd or Replika its OK for G VITARA
    By umaidi in forum Bursa Kaki Lainnya
    Replies: 2
    Last Post: 28th April 2008, 15:08
  5. BELIVE IT OR NOT: ROADSTER SPIIRIT FOR SALE!!!
    By voltimore666 in forum Diskusi Otomotif Lain-Lainnya
    Replies: 3
    Last Post: 22nd June 2007, 03:12
Back to top