K&N Xstream universal air filter..
Scuto Laminating Simota

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 39
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/39455
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Kapten
    Location
    Bandung - West java
    Posts
    2,911
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Hrs 39 Mins 6 Secs

    K&N Xstream universal air filter..

    K&N XStreamŽ Top Universal Air Filters take performance to the next level with the addition of a filter within the filter's top adding more filter area for higher air flow and a longer service interval. The XStreamŽ Air Filter provides awesome air flow and outstanding filtration. When racing, in any environment, racers need all the protection and airflow they can get. K&N delivers. All K&N universal air filters are constructed with ultra-strong molded pliable rubber flanges which absorb vibration and allow for secure attachment and can also be stretched for up to 1/16 inch (1.5mm) to fit in-between sizes. K&N universal air filters are washable and reusable.

    RX-4730 Product Specifications
    Product Style: Round Tapered Universal Air Filter
    Base Outside Diameter: 6 in (152 mm)
    Flange Inside Diameter: 3 in (76 mm)
    Flange Length: 1.875 in (48 mm)
    Flange Type: Centered
    Height: 6.5 in (165 mm)
    Top Outside Diameter: 5 in (127 mm)
    Top Style: X-Stream
    Top Material/Finish: None
    Filter Re-Oiling Amount: 1.17 oz (34 ml)
    Footnote 1: Filter has molded-in velocity stack
    Weight: 1.3 lb (0.6 kg)

    Made in USA
    Status : On stock
    Harga : Rp 1.000.000;

    Udah ga usah coba coba lagi air filter deh beli 1 utk selamanya.

    SS Performance Shop
    Jl. W.R Supratman no.40.bandung.
    Ph : 022-7278335,022-7278337
    Email : ronny@ssperformanceshop.com.

  2. Eagle Eyes
  3. #2
    Letnan Satu
    Location
    didalam mobilQu tercinta..
    Posts
    1,509
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Days 7 Hrs 44 Mins 50 Secs
    sama pipanya ga Om?!?
     

  4. #3
    Kapten
    Location
    Bandung - West java
    Posts
    2,911
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Hrs 39 Mins 6 Secs
    Quote Originally Posted by paculbo View Post
    sama pipanya ga Om?!?
    filter aja ga ama pipa.
    SS Performance Shop
    Jl. W.R Supratman no.40.bandung.
    Ph : 022-7278335,022-7278337
    Email : ronny@ssperformanceshop.com.
     

  5. #4
    Kopral Satu
    Posts
    75
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A
    om kalo diameter belakanyanya yg 70 mm ada ga ,soalnya kalo 76 karet sambungan yg utk ke pipa inteknya kg muat om ,kalo ada pm harganya ya om THQ
     

  6. #5
    Kapten
    Location
    Bandung - West java
    Posts
    2,911
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Hrs 39 Mins 6 Secs
    Quote Originally Posted by -13- View Post
    om kalo diameter belakanyanya yg 70 mm ada ga ,soalnya kalo 76 karet sambungan yg utk ke pipa inteknya kg muat om ,kalo ada pm harganya ya om THQ
    ga ada,selama ini kita masang banyak banget ga pernah ada yg mentok boss..
    SS Performance Shop
    Jl. W.R Supratman no.40.bandung.
    Ph : 022-7278335,022-7278337
    Email : ronny@ssperformanceshop.com.
     

  7. #6
    Kopral Satu
    Location
    Green Garden
    Posts
    74
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A
    Bos teddy,klo buat bmw e46 bisa nga??waktu kemaren ini kan g kesitu nga ada barang,klo yg ini cocok nga??beda sama yang replacement biasa apa ya??tq...
     

  8. #7
    Kapten
    Location
    Bandung - West java
    Posts
    2,911
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Hrs 39 Mins 6 Secs
    Quote Originally Posted by corpus View Post
    Bos teddy,klo buat bmw e46 bisa nga??waktu kemaren ini kan g kesitu nga ada barang,klo yg ini cocok nga??beda sama yang replacement biasa apa ya??tq...
    ini bukan replacement tapi universal bisa aja pasang di bmw.
    SS Performance Shop
    Jl. W.R Supratman no.40.bandung.
    Ph : 022-7278335,022-7278337
    Email : ronny@ssperformanceshop.com.
     

  9. #8
    Mayor
    Location
    Bandoenk
    Posts
    3,120
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 1 Day 17 Hrs 30 Mins 39 Secs
    sori rada oot... bos, kalo pipingnya buat ck4 brapa bos? saya pengen ngitung dulu budget yang diperluin brapa. hehe...
    thanx...
     

  10. #9
    Kapten
    Location
    Bandung - West java
    Posts
    2,911
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Hrs 39 Mins 6 Secs
    Quote Originally Posted by evo View Post
    sori rada oot... bos, kalo pipingnya buat ck4 brapa bos? saya pengen ngitung dulu budget yang diperluin brapa. hehe...
    thanx...
    sekitar 400 rb an.
    SS Performance Shop
    Jl. W.R Supratman no.40.bandung.
    Ph : 022-7278335,022-7278337
    Email : ronny@ssperformanceshop.com.
     

  11. #10
    Letnan Jendral
    Location
    Palembang.
    Posts
    27,744
    Power
    167 
    M-Store Point
    0
    Online
    6 Days 10 Hrs 51 Mins 52 Secs
    bos ini inletnya brp inci ?
    SOHC VTEC
     

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast
Venom 300x250 Mitsubishi

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. wts filter udara/air filter merek K&N 2nd universal
    By benn_bruce in forum Jual Beli Mesin Lainnya
    Replies: 16
    Last Post: 10th April 2012, 18:39
  2. WTS - Open filter universal 2nd, OMP box filter ferio
    By redclawer in forum Jual Beli Mesin Lainnya
    Replies: 137
    Last Post: 27th May 2011, 10:05
  3. WTS : universal air filter
    By dhemus in forum Jual Beli Mesin Lainnya
    Replies: 1
    Last Post: 9th March 2011, 11:57
  4. filter universal K&N
    By bojji in forum Jual Beli Mesin Lainnya
    Replies: 5
    Last Post: 21st May 2008, 16:55
Back to top