Lamborghini Gallardo LP550-2 Indonesia Limited Edition

Pemberitahuan: Sistem Jual Beli Barang Otomotif Mobil yang baru telah kami aktifkan
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/595332

Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 32
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/392292
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Letnan Dua
    Location
    Bandung
    Posts
    1,393
    Power
    Giro Point
    0
    Online
    6 Days 11 Hrs 18 Mins 50 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Lamborghini Gallardo LP550-2 Indonesia Limited Edition

    semoga gak repost. barusan ngecek sih belum ada yang posting.

    akhirnya nih bro ada Lamborghini edisi khusus Indonesia setelah sebelumnya cuma ada Singapore dan Malaysia untuk Asia Tenggara. padahal disini juga mayan banyak kan tuh banteng. liat aja pas Year End Run bulan lalu yang ke bandung.

    Lamborghini Gallardo LP550-2 Indonesia Limited Edition ngambil based dari Gallardo LP550-2 tapi dengan bodykit superleggera + pelek dari lp560-4 ber-finishing glossy black.

    dari sumbernya sih ngasih ilustrasinya begini (belum ada foto resmi)...
    Spoiler for gallardo: Show


    untuk berita lengkapnya nih gue copas langsung dari sumbernya deh ya. gak pake translate dodol ala gugel ah. daripada ngaco dan diprotes. sori kalo kepanjangan bacanya. hehe...

    "News just reached us about another special edition Gallardo model, this time based on the LP550-2 model but with a Superleggera style body and finished in the bright green Verde Ithaca shade … called the Indonesia Limited Edition … available from January 2013 on.

    Apparently a local dealer confirmed this information to a customer, the 2013 Gallardo LP550-2 Indonesia LE will receive several items from the option list as standard equipment , the most eye catching naturally being the Superleggera bumpers and side skirts … if the high rear wing (which is an option on the Superleggera by the way) will be included too hasn’t been disclosed.

    Furthermore we are looking at a glass engine cover with the optional LED lights installed to give an even better view of the V10 engine at night, e-Gear transmission (Lamborghini has just about confirmed they will no longer be building Raging Bulls with a manual transmission) and the special lift system allowing the raise the front to cope with curbstones.

    Leather package 1 together with the Branding package are to be standard too, so the Raging Bull logo on the headrest is there with the Lamborghini script on the dashboard for you to admire while being seated in electric seats and listening to your iPod as the media interface is also mounted.
    The travel package and bi-xenon headlights round up the list of factory installed options while the wheels are the regular dual five spoke Apollo wheels seen on the Gallardo LP560-4 model, but finished in glossy black for the Indonesia edition.

    No official photos exist of this model yet, but looking at the specifics listed above we can safely assume it will look like a green LP570-4 Superleggera on different wheels … and I admit that doesn’t look too bad, and keep in mind we are talking about a rear wheel drive only model here ... so an impressive looking body with 550 horse power on the rear wheels only ... Fast and Furious Sant'Agata drift style!
    "

    http://www.lambocars.com/gallardo/ga...d_edition.html

    ini untuk ngabisin stok aje bakal dikenain harga berapa ye nyampe mari



    gak nolak es dawetnya nih bro. dari jaman fokek ampe ke jokowow power gue cuma 3 biji. )

  2. clickbet88.com
  3. #2
    Mayor
    Location
    Semarang, Jawa Tengah
    Posts
    3,205
    Power
    39 
    Giro Point
    0
    Online
    2 Mths 1 Day 19 Hrs 51 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.

  4. #3
    Kolonel
    Location
    Betawi
    Posts
    8,773
    Power
    52 
    Giro Point
    0
    Online
    3 Wks 1 Day 16 Hrs 19 Mins 57 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.
    Mercy W210 Bapuk
    TypeZ paling setia

    Pio DEH5150UB/Ipod+Iphone4s/Crescendo Opus 1/Audible Physics AP2/Pio TSW307D4/RF P400.4/Alpine PDX1000.1 - Sistem murahan

  5. #4
    Letnan Satu
    Location
    Semarang-Surabaya
    Posts
    1,990
    Power
    22 
    Giro Point
    0
    Online
    1 Mth 3 Wks 3 Days 3 Hrs 13 Mins 20 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.
    http://www.modifikasi.com/showthread...-dari-semarang.... ---> Daily Driven Light Modified CR-V RE3

  6. #5
    Letnan Kolonel
    Posts
    6,666
    Power
    44 
    Giro Point
    0
    Online
    1 Mth 2 Wks 4 Days 5 Hrs 20 Mins 10 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.

  7. #6
    Brigadir Jendral
    Location
    A
    Posts
    12,205
    Power
    33 
    Giro Point
    0
    Online
    4 Mths 1 Wk 4 Days 16 Hrs 17 Mins 18 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.

  8. #7
    Letnan Dua
    Location
    [EC]-MBW202CI
    Posts
    1,302
    Power
    14 
    Giro Point
    0
    Online
    1 Wk 6 Days 10 Hrs 17 Mins 42 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.

  9. #8
    Mayor
    Location
    ÜT: -0.0-0,0-,
    Posts
    3,528
    Power
    95 
    Giro Point
    0
    Online
    1 Mth 3 Wks 21 Hrs 54 Mins 3 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.
    - JOY IS IMPATIENT, JOY IS TIMELESS -

  10. #9
    Brigadir Jendral
    Location
    spirit of java
    Posts
    11,017
    Power
    163 
    Giro Point
    0
    Online
    1 Mth 6 Days 15 Hrs 49 Mins 59 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.

  11. #10
    Letnan Satu
    Location
    Bhumi Shrivijaya
    Posts
    1,578
    Power
    16 
    Giro Point
    0
    Online
    1 Wk 4 Days 19 Hrs 55 Mins 49 Secs
    Giro Modcom
    Transfer Uang

    Untuk melihat postingan ini, anda harus Terdaftar atau Login terlebih dahulu.

 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast
Nissan

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lamborghini Gallardo 20th Hong Kong Special Edition
    By B510TIK in forum Berita Otomotif Mobil
    Replies: 39
    Last Post: 18th June 2015, 00:27
  2. Lamborghini Meluncurkan Gallardo Malaysia Limited Edition
    By ES_Vtec in forum Berita Otomotif Mobil
    Replies: 36
    Last Post: 22nd July 2013, 09:46
  3. The Beast Lamborghini Aventador Limited Edition Corsa
    By 959JS in forum Berita Otomotif Mobil
    Replies: 32
    Last Post: 18th July 2013, 17:56
  4. DI JUAL Lamborghini LP550-2 Limited Edition
    By coupe in forum Lamborghini
    Replies: 3
    Last Post: 22nd February 2013, 09:22
  5. Replies: 3
    Last Post: 26th May 2012, 21:53
Back to top