Optimum No Rinse : No Rinse & Wash & Shine..!!
Scuto Laminating Simota CRC Indonesia

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Page 1 of 16 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 153
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/32445
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs

    Thumbs up Optimum No Rinse : No Rinse & Wash & Shine..!!

    Optimum No Rinse : No Rinse™ Wash & Shine..!!

    Available in :

    32oz (Bottle)


    128oz (Gallon)




    Up until now, people have had no choice but to use car wash shampoos that are washed into the storm drains and into our drinking waters. No More! We offer the only alternative product that cleans and protects your vehicle and protects the environment too. It will also reduce the water usage to a fraction of a conventional car wash, totally environmental friendly !! :smt023

    No Rinse™ Wash & Shine is the most technologically advanced car wash system that only requires 1-2 gallons of water to wash the entire car. No Rinse™ Wash & Shine does not require rinsing since there are no soapy surfactants to wash off into the storm drains.

    This unique product contains substantive polymers which bond to the paint and protect it during the wash. Therefore, No Rinse™ Wash & Shine offers greater protection and lubricity than conventional car washes leaving a sleek & glossy finish behind afterwards. The wastewater in the bucket can be easily disposed of into a sink, where it will be treated!

    Additional benefits are faster washes, ability to wash anywhere at anytime including washing inside the garage during the cold months, no messy water runoffs, and greater looking car finishes. These are some of the reasons No Rinse™ Wash & Shine is being used by many professional detailers across the country

    Directions:

    Add 2 capfulls ( 1 oz. ) of No Rinse™ Wash & Shine to 1-2 gallons of water in the wash bucket. Soak wash mitt / sponge in the wash bucket. Wash one car panel. Soak the mitt / sponge in the wash bucket again and do another panel till the entire vehicle is washed. Use a fresh Microfiber Towel to dry the car. You can also dry and wax your vehicle by spraying Optimum Car Wax on each panel as you are drying it.



    A product from Optimum Polymer Technologies


    == Interested : Please visit www.detailermart.com for further information ==

  2. 36Goal.com
  3. #2
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,434
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    21 Hrs 28 Mins 24 Secs
    Klarifikasi...Optimum gak mengandung sealant seperti halnya Sealant untuk Last Step Products (seperti Blackfire, etc.)

    Kandungan polimernya "hanya" untuk memastikan bahwa cat terlindungi dari goresan-goresan pada waktu mencuci...CMIIW
    ==Is it detailing? Nope==
     

  4. #3
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs
    This product can also use as Clay Lubricant :smt023
     

  5. #4
    Mayor
    Location
    Jakarta
    Posts
    4,577
    Power
    10 
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A
    Jangan lupa lapnya pake MF Micropak.
    Dynamic Duo nya ONR.
     

  6. #5
    Letnan Kolonel
    Location
    http://www.detailermart.com
    Posts
    5,147
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Days 9 Hrs 25 Mins 18 Secs
    well ONR is best applied with Grout Sponge and Waffle weave microber for drying
    http://www.postimage.org/aVVrdbS.jpg
    :smt016 Optimum Results demand Optimum Products :smt007
     

  7. #6
    Kopral Satu
    Posts
    64
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    6 Mins 11 Secs
    bro, mau tanya :

    "Add 2 capfulls ( 1 oz. ) of No Rinse™ Wash & Shine to 1-2 gallons of water in the wash bucket. Soak wash mitt / sponge in the wash bucket. Wash one car panel. Soak the mitt / sponge in the wash bucket again and do another panel till the entire vehicle is washed. Use a fresh Microfiber Towel to dry the car. You can also dry and wax your vehicle by spraying Optimum Car Wax on each panel as you are drying it"

    itu takaran 2 tutup botol penuh campur brp liter air ya? 1-2 gallons=brp liter?
    ama kalo mau dapet 'best result', ngeringin sambil nyemprotin OCW gitu ya?

    thanks
     

  8. #7
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs
    Quote Originally Posted by darsonosu
    bro, mau tanya :

    "Add 2 capfulls ( 1 oz. ) of No Rinse™ Wash & Shine to 1-2 gallons of water in the wash bucket. Soak wash mitt / sponge in the wash bucket. Wash one car panel. Soak the mitt / sponge in the wash bucket again and do another panel till the entire vehicle is washed. Use a fresh Microfiber Towel to dry the car. You can also dry and wax your vehicle by spraying Optimum Car Wax on each panel as you are drying it"

    itu takaran 2 tutup botol penuh campur brp liter air ya? 1-2 gallons=brp liter?
    ama kalo mau dapet 'best result', ngeringin sambil nyemprotin OCW gitu ya?

    thanks
    1 gallons itu lebih kurang 4 liter bro.
    Kalo mo gampang, takarannya bisa gallon oli 4 liter atau galonan air radiator semoga membantu.

    untuk ngeringin sambil OCW, expert2 ada advise?
     

  9. #8
    Mayor
    Location
    Jakarta
    Posts
    4,577
    Power
    10 
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A
    kalau mau gampang lagi, beli ember di Giant Hypermarket, ada yang uda ada takarannya. murah cuma 10rb kalau gak salah, anti bau dan pecah (handlenya ya). waktu itu jalan-2 di Giant bandung, ngeliat ember ama kuas plastik kecil dari Kenmaster.
     

  10. #9
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,434
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    21 Hrs 28 Mins 24 Secs

    My ONR Review

    Sorry gak ada gambar soalnya nyucinya udah malem banget. Siang ini David datang bawa setumpuk belanjaan yang kudu dibayar walaupun dikasih keringanan dikit untuk bayar belakangan...maklum, duit udah kering bener. Kemarin malem (tanggal 12 dini hari) baru bayarin Flex L3403VRG lho...koq jadi OOT.

    Anyway, back to topic.

    Mobil gw kotor banget karena udah kena hujan selama lebih dari seminggu gak dicuci (kena 3 kali hujan klo gak salah). Water spots dimana2.

    Proses (pake 2 bucket method):
    1. Siram dulu mobilnya pake air. Belum begitu berani untuk langsung hajar ONR begitu aja.
    2. Campur 1 tutup botol ONR (ukuran galonan) ama 3 liter air
    3. Celupkan grout sponge ke dalam larutan ONR
    4. Lap panel mobil (1 panel at a time)
    5. Langsung lap pake Micropak Ultra-Soft WW (jangan dibiarin kering sendiri)

    Note: abis step 4, mobil gak perlu dibilas sama sekali (hence the name is NO RINSE).

    Verdicts:
    ======
    1. Wanginya kayak wangi rumah sakit gitu...(hard to explain). But, I love it. Does not over-powering at all.
    2. Gak ada busanya sama sekali
    3. Waktu mencuci dengan Grout sponge, cat terasa sangat slick. Kayak ada lapisannya (seperti klo mobil abis di-wax terus dicuci).
    4. NO SCRATCH (well, mungkin sih ada, tapi...gw gak nemu)
    5. Setelah dikeringkan, keliatan gloss (lebih gloss dibanding pake beberapa shampoo gw yang lain)

    Nah, yang paling gw suka dari ONR adalah:
    1. Gloss
    2. Efisiensi mencuci (lebih cepat dan pake lebih sedikit air)
    3. GAK BIKIN BARET
    4. ONR, di samping bisa dipake buat nyuci, juga bisa dipake untuk: Clay Lube ataupun QD.

    RECOMMENDED PRODUCT. Nih produk kayaknya bakal cocok banget buat temen2 yang tinggal di apartemen ataupun yang susah dapetin air bersih.

    Abis nge-ONR, gw nyobain OCW (ada di thread OCW).
    ==Is it detailing? Nope==
     

  11. #10
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs

    Re: My ONR Review

    Quote Originally Posted by artronnie
    4. Lap panel mobil (1 panel at a time)
    Ron, gua mo nanya yang ini... :smt017
    1 panel at a time, means you don't rinse your sponge at second bucket for the whole 1 panel? Dan lu baru bilas sponge (dengan Grit Guard kan?) untuk panel selanjutnya...??
    CMIIW

    Gua kira2 tau gimana kotor mobil lu karena kayanya mobil gua sama ngadapin ujannya... :smt005
     

 

 
Page 1 of 16 12345 ... LastLast
Venom 300x250 Vkool

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. (M)(I)(C)(H)(A)(N) Testemonial : Shampo Optimum No Rinse
    By mariko_v8 in forum Diskusi Eksterior
    Replies: 90
    Last Post: 12th June 2009, 06:40
Back to top