Optimum Car Wax : The Best Spray Wax !!
Scuto Laminating HD Car Care

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Page 1 of 19 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 185
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/32125
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs

    Thumbs up Optimum Car Wax : The Best Spray Wax !!

    Optimum Car Wax 17oz.





    Optimum Car Wax is spray car wax that provides the durability of a paste wax and long-lasting UV protection.
    A combination of high-grade Carnauba wax, sealant polymers and UV inhibitors forms a protective layer on the painted surface to protect the paint from sun damage and environmental elements for up to 5 months.

    KEY BENEFITS :
    # Easy to Use : Takes less than 15 minutes to wax the whole car. No buffing required. No residues to remove.
    # Durable : 1 application lasts up to 5 months
    # UV Protection : Helps reduce fading
    # Non-abrasive : Will not create swirl marks like traditional car wax/polishes
    # Environmentally Friendly : Contains no harsh chemicals or VOC's

    Optimum Car Wax is currently used by many car washes and detail shops. :smt023
    The superior performance, ease of application, and no messy residue are just some of the reasons these professionals prefer Optimum Car Wax over all other products in the marketplace. :smt001

    Some results :









    A product from Optimum Polymer Technologies


    == Interested : Please visit www.detailermart.com for further information ==

  2. Delapan Satu
  3. #2
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,434
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    21 Hrs 28 Mins 24 Secs
    Gimana klo langsung mbahas wax yang dijual ama detailermart.com. All About Optimum Car Wax. Ntar, klo nggak, ngumpul dan kaco kayak All About Wax yang dieksterior lho
    ==Is it detailing? Nope==
     

  4. #3
    Mayor
    Location
    Cawang
    Posts
    3,825
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Mins 28 Secs
    iya lha, kalo bisa bahas yang ada di david aja barangnya.
     

  5. #4
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,434
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    21 Hrs 28 Mins 24 Secs
    Nah....sebagai awal:
    http://detailermart.com/product_info.php?products_id=30

    Ntar klo gw udah cobain, gw masukin review-nya di sini
    ==Is it detailing? Nope==
     

  6. #5
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs
    Quote Originally Posted by artronnie
    Nah....sebagai awal:
    http://detailermart.com/product_info.php?products_id=30

    Ntar klo gw udah cobain, gw masukin review-nya di sini
    secara gua belum pernah beli wax, gua mo coba hibahan dari lu dulu Ron
     

  7. #6
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,434
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    21 Hrs 28 Mins 24 Secs
    Ntar klo Sabtu gw ketemu David, gw titipin ama doi. Tenang aja. Btw (gak maksud hijack thread lu Ry), ubah judulnya jadi Optimum Car Wax aja sih?
    ==Is it detailing? Nope==
     

  8. #7
    Mayor
    Posts
    4,753
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Days 50 Mins 58 Secs
    wah jadi sponsor euy..
    Do you really love music....
    bigfach@yahoo.com.au
     

  9. #8
    Letnan Jendral
    Location
    Jkt
    Posts
    21,602
    Power
    39 
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Mths 2 Wks 5 Days 18 Hrs 47 Mins 11 Secs
    Quote Originally Posted by artronnie
    Gimana klo langsung mbahas wax yang dijual ama detailermart.com. All About Optimum Car Wax. Ntar, klo nggak, ngumpul dan kaco kayak All About Wax yang dieksterior lho
    guys, sebenrnya gimana caranya pake nih produk yak? abis di semprot bener2 gak usah di buff / diratain lagi? semprot trus tinggalin ngopi aja? :smt005
     

  10. #9
    Mayor Jendral
    Location
    ɐʇɹɐʞɐɾ
    Posts
    19,962
    Power
    121 
    M-Store Point
    0
    Online
    12 Hrs 9 Mins 19 Secs
    car wax ny cair ya jadi kaya qd dong mudah di aplikasi..CMIIW
     

  11. #10
    Kapten
    Location
    Jakarta
    Posts
    2,488
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 1 Hr 28 Mins 24 Secs
    Quote Originally Posted by buatandi
    car wax ny cair ya jadi kaya qd dong mudah di aplikasi..CMIIW
    sepertinya sih begitu... :smt001
     

 

 
Page 1 of 19 12345 ... LastLast
Venom 300x250 Tekiro

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Back to top