WTA W204 CLC 200 K 2009 - 2010
Scuto Laminating HD Car Care

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/254015
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Sersan Dua
    Location
    South Jakarta
    Posts
    291
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 23 Hrs 25 Mins 25 Secs

    WTA W204 CLC 200 K 2009 - 2010

    Malamm boss2 Modcom.. Mau nanya2 CLC 200K ada yg sedang pakai?? Saya jatuh hati pingin banget punya CLC 200K tahun 2009up.. Kalau tidak keberatan tolong di sharee dunk plus and minusnya.hehehe.. Thanks yaa boss2 Modcom..


    Kalau ada yg punya and sudah bosan sangat boleh ditawarkan ke saya.hehehe..
    Kbetulan saya sudah jual mobil sayaa.. Yaaa rada buru2 cari mobil pengganti sih.hehe


    Cheers..



    Viva Modcomm . . .

  2. Delapan Satu
  3. #2
    Letnan Kolonel
    Posts
    6,328
    Power
    12 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Wks 1 Day 8 Hrs 42 Mins 57 Secs
    You're in - Car Reviews: First Drives
    Mercedes CLC
    Mercedes CLC 200K Sport
    Can a facelift and mechanical revisions refresh seven-year old hatchback?
    Merc front
    By Diether Rodatz
    April 2008

    Rating:

    When is a new car not a new car? When it’s the Mercedes CLC. While this sporty machine wears a fresh badge indicating it’s an all-new model, it’s actually a heavily facelifted version of the C-Class Sports Coupé, which was originally launched in 2001.

    However, as well as updating the looks, Mercedes has revised the CLC’s suspension set-up, brought in more economical engines and added a raft of extra equipment. But is that enough to keep what is essentially a seven-year-old design competitive against BMW’s recently launched 1-Series Coupé and a fresh version of the Audi A3, due later this year?

    Mercedes engineers have added 1,100 new parts to the CLC, and the most obvious are the fresh body panels and revised lights front and rear. Bringing the CLC into line with the family look of the all-new C-Class, the result is a car that’s certainly more distinctive than its predecessor.

    That’s especially true around the tail, where a row of neat LEDs makes up the third brake light, ditching the previous model’s ugly spoiler in the process. However, with its short rear and nose-heavy stance, there’s still something not quite right about the car’s proportions.

    Heave open the long doors, and you’ll see that the cabin has received a subtle makeover. Improved sports seats offer more lateral support, while a three-spoke multifunction steering wheel, automatic climate control, brushed aluminium trim and parking sensors are standard on all models.

    More luxurious variants get the option of Bluetooth phone connectivity, a plug-in port for an iPod and a Europe-wide DVD satellite navigation system. What’s more, there’s also now the option of a new integrated infotainment unit as well as a voice-controlled six-CD autochanger.

    Space in the rear is acceptable for two average-sized adults, although the boot is rather cramped. Under the skin, engineers have added the direct-steer system from the C-Class, which has a speed-sensitive variable-ratio rack. This makes the CLC more responsive at speed, without harming manoeuvrability when parking.

    In addition, a new Sport model has joined the range. This sits above the base SE model, and gets stiffer, lower suspension and 18-inch alloy wheels as standard.

    The engine line-up consists of four petrol and two diesel units, which are all carried over from the outgoing car. This supercharged 200K model gains 20bhp, rising to 184bhp, but returns 36.2mpg on the combined cycle – an improvement of 2.8mpg.

    The full range is made up of two supercharged cars (the CLC 180K and 200K), two V6s of 2.5 and 3.5 litres (badged CLC 230 and 350 respectively) and a pair of 2.2-litre diesels (the CLC 200 CDI and 220 CDI).

    Of these, we tried the CLC 220 CDI, which was punchy but rather coarse and noisy, and the CLC 350. This was certainly smooth and quick, but with a price tag of around £26,000, it’s far from cheap.

    Perhaps the best compromise is the CLC 200K Sport. Hooked up to a five-speed automatic, it provides perky acceleration and is always refined. Thanks to the new direct-steer system, the CLC feels sharper, while the firm suspension set-up limits body roll, but still allows for a comfortable ride. However, while the CLC is nimble, it’s not as much fun as rivals.

    This CLC 200K Sport costs around £200 more than the old model, which takes it to a somewhat expensive £22,420. Overall, do the updates keep the CLC competitive? Well, the new model represents a small step forward, but it’s still an old design – and that’s not going to be enough against newer rivals.

    Read more: http://www.autoexpress.co.uk/carrevi...#ixzz1IwB0cdzg

    mayan tuh kayanya reviewnya, soal mechanical sih mesin 200k M271 itu sama aja di w211 atau di w204, beda2 tuning sedikit aja. kaki2 mustinya sama, mungkin belakang yang beda...wheelbase aja yang lebih pendek jadi propeller dll lebih pendek.
     

  4. #3
    Letnan Dua
    Location
    kemang
    Posts
    1,282
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Wks 5 Days 1 Hr 27 Mins 12 Secs
    di ka*kus ada yg jual tuh bos...search aja
     

  5. #4
    Sersan Dua
    Location
    South Jakarta
    Posts
    291
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 23 Hrs 25 Mins 25 Secs
    Thanks boss mpsportline and boss mgn.. Iyaa saya sdh lihat 2 unit silver dan hitem.. Harga tidak beda jauh.. Tapi krmn sempat konsultasi sma beberapa kawan jg, bnyak yg bilang pasaran CLC sma dengan C200 W204 itu tidak beda jauh.. Nahh kmrn 2 unit tsb masih jauh harganya sma 204 tahun yg sma.hehehe . . .


    Cheers..

    Thanks Modcomers..
     

  6. #5
    Letnan Kolonel
    Posts
    6,328
    Power
    12 
    M-Store Point
    0
    Online
    4 Wks 1 Day 8 Hrs 42 Mins 57 Secs
    400an juta dapet kok w204 sedan...clc menurut saya sih bentuknya aneh..kaya bmw e36 juga ada yang begitu...mendingan clk sekalian kan bener2 coupe bukan sedan dibuntungin..dibilang hatchback juga ngga kan..hehe
    clc yang dijual diatas 600juta..bisa dapet SLK R171 tuh..kan jelas2 lebih stylish dan bisa open top cruising..
     

  7. #6
    Sersan Dua
    Location
    South Jakarta
    Posts
    291
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 23 Hrs 25 Mins 25 Secs
    Quote Originally Posted by mpsportline View Post
    400an juta dapet kok w204 sedan...clc menurut saya sih bentuknya aneh..kaya bmw e36 juga ada yang begitu...mendingan clk sekalian kan bener2 coupe bukan sedan dibuntungin..dibilang hatchback juga ngga kan..hehe
    clc yang dijual diatas 600juta..bisa dapet SLK R171 tuh..kan jelas2 lebih stylish dan bisa open top cruising..

    Iyaa boss.. Saya justru bekas pakai SLK R171 2005 200K hampir 4 tahunn.. Saya jual krn ga tahan lama2.. Di pkenya kurang pas untuk di Jakarta.hahaha.. Klo CLK modelnya sdh ketinggalan jaman mnurut saya.. Klo CLC spertinya ok.. Mkanya saya minta advice sma boss2 modcom yg pkai CLC tolong di share.hehehe


    Viva modcomers..
     

  8. #7
    Kopral Kepala
    Location
    Indonesia
    Posts
    179
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    14 Hrs 18 Mins 41 Secs
    mungkin sudah liat interiornya?, hampir sama seperti W203, hanya saja luar di facelift dan mesin W204.. kembali ke selera individu.. kalau saya pribadi kurang sreg karena masih setengah2, belum murni model yang benar2 baru seperti W204..
     

  9. #8
    Letnan Dua
    Location
    kemang
    Posts
    1,282
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Wks 5 Days 1 Hr 27 Mins 12 Secs
    Klo menurut sy sih harga ngga bs disamain dgn yg w204 sedan ya, populasinya jg kan sedikit di jkt, tinggal balik ke selera aja
     

  10. #9
    Kopral Satu
    Posts
    90
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    18 Hrs 42 Mins 55 Secs
    Quote Originally Posted by ibrahimlubis View Post
    mungkin sudah liat interiornya?, hampir sama seperti W203, hanya saja luar di facelift dan mesin W204.. kembali ke selera individu.. kalau saya pribadi kurang sreg karena masih setengah2, belum murni model yang benar2 baru seperti W204..
    setuju bener bos. buat TS coba google "C-class coupe" nah yg ini bener2 W204 versi 2 pintu. bbrp bln lg jg mulai ada yg jual di indo lar

    C coupe ini pengganti CLC-class yg kaga akan ganti generasi lg. jd kl beli CLC skrg dlm 1-2 taun udah mulai ada C coupe di jalanan bro, yakin ga akan nyesel .. ?
     

  11. #10
    Sersan Dua
    Location
    South Jakarta
    Posts
    291
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 23 Hrs 25 Mins 25 Secs
    @ ibrahimlubis : Sdh saya lihat interiornya.. Iyaa yaa msih stengah2.. Haduuhh.. Sip2 jadi bahan pertimbangan jg deh..

    @ mgn : Krn harga barunya dr beres mercedes harganya ga beda jauh boss.. Jadi yaa pasarannya beda2 tipislah.hehe..

    @ kenbond : Bnarr bro.. Itu sihh kerenn bgt.. Sudah liat clipnya dr Youtub*.. Tapi pastii over budget sayaa.. -__-" Pasti harganya diatas 1 deh..


    Thanks all . . XD

    Viva Modcomers..
     

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast
NGK Busi MBtech

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTS Mercedes Benz C200 Kompressor Classic 2009 W204
    By toncul in forum Mercedes-Benz
    Replies: 13
    Last Post: 15th November 2012, 16:37
  2. WTS: FS: W204 C250 Avantgarde 2010/11 KM 5500
    By enzeru in forum Mercedes-Benz
    Replies: 2
    Last Post: 26th July 2012, 15:28
  3. WTS Mercedes benz c200 W204 kompressor 2009 bulan 10 surabaya
    By yosualimantoro in forum Mercedes-Benz
    Replies: 27
    Last Post: 31st December 2011, 18:20
  4. Replies: 11
    Last Post: 28th November 2009, 02:53
Back to top