WTA cara bedain RX8 biasa n RX8 mazdaspeed
Scuto Laminating HD Car Care

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/174675
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Letnan Satu
    Location
    west borneo
    Posts
    1,932
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    13 Hrs 54 Mins 11 Secs

    WTA cara bedain RX8 biasa n RX8 mazdaspeed

    brader2 semua.... mau tanya cara bedain RX8 standard dan yg mazda speed apa aja ya??
    trus ada brp versi mazda speed??
    thx ya....
    honda bike (color=red)CBR(/color)
    honda car (color=red)INTEGRA(/color)
    honda generator 10.000 watt

  2. Rekeningku.com
  3. #2
    Kolonel
    Location
    Kelapa Gading
    Posts
    8,101
    Power
    42 
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 3 Days 7 Hrs 5 Mins 17 Secs
    Bedanya setau gw yahhh...
    Dari bodykitnya aja(ama ada wingnya)
    Trus velgnya juga ada beda modell (yng biasa palang 5)
    Brp versinya setau gw juga cuma 1 aja

    Cmiiw
    Heheheehhe
     

  4. #3
    Letnan Satu
    Location
    west borneo
    Posts
    1,932
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    13 Hrs 54 Mins 11 Secs
    Quote Originally Posted by Al_vin View Post
    Bedanya setau gw yahhh...
    Dari bodykitnya aja(ama ada wingnya)
    Trus velgnya juga ada beda modell (yng biasa palang 5)
    Brp versinya setau gw juga cuma 1 aja

    Cmiiw
    Heheheehhe
    thx bgt bro buat infonya....
    setau saya RX8 mazda speed ada 2 version... di bedain di velg plg 5 biasa n palang 5 belah 2.....
    ada yg bilang kl mazda speed tuch gk ada cover plastik mesin yg tulisan renesis itu, gantinya dipasangin strutbar...
    g jg pernah liat ada yg pake TV pop up di rx8nya... dan gk pake sunroof..
    jd bingung...
    honda bike (color=red)CBR(/color)
    honda car (color=red)INTEGRA(/color)
    honda generator 10.000 watt
     

  5. #4
    Kolonel
    Location
    Kelapa Gading
    Posts
    8,101
    Power
    42 
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 3 Days 7 Hrs 5 Mins 17 Secs
    Seinget gw buat yg model 2004/2005
    Masuk lewat IU yg versi mazda speed sama kek yg versi biasa..
    Cumaaa beda di bodykit aja
    Interiornya sama (jok kulit dll sunroof)
    Velg sama..palang 5..
    Cover plastik pasti ada boss..
    Yg non mazda speed aja juga dah ada bawaan strutbarny en cover mesin ms kepasang(tanpa cover tlsan renesis sihh mesinnya kliatan jelek bgt dahh)

    Kalo popup tv ama sunroof itu optional stau gw
    Bisa aja mesen pake tv atw ga..

    Yg pasti mazda speed pnya msknya lwt IU
    ATPM ga masukin..
     

  6. #5
    Letnan Satu
    Location
    west borneo
    Posts
    1,932
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    13 Hrs 54 Mins 11 Secs
    ohhh... gitu... thx bgt dech infonya...
    kl dr no mesin ato surat2nya gt keliatan gk mazda speed apa bkn...
    soalnya tkt boong2an...
    honda bike (color=red)CBR(/color)
    honda car (color=red)INTEGRA(/color)
    honda generator 10.000 watt
     

  7. #6
    Kolonel
    Location
    Kelapa Gading
    Posts
    8,101
    Power
    42 
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 3 Days 7 Hrs 5 Mins 17 Secs
    Yg pasti harganya lbh mahal drpd yg std..di modcom kan ada yg jual tuh warna biru mazda speed pnya..
    Hehehehe
     

  8. #7
    Prajurit
    Posts
    15
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A
    Quote Originally Posted by Al_vin View Post
    Seinget gw buat yg model 2004/2005
    Masuk lewat IU yg versi mazda speed sama kek yg versi biasa..
    Cumaaa beda di bodykit aja
    Interiornya sama (jok kulit dll sunroof)
    Velg sama..palang 5..
    Cover plastik pasti ada boss..
    Yg non mazda speed aja juga dah ada bawaan strutbarny en cover mesin ms kepasang(tanpa cover tlsan renesis sihh mesinnya kliatan jelek bgt dahh)

    Kalo popup tv ama sunroof itu optional stau gw
    Bisa aja mesen pake tv atw ga..

    Yg pasti mazda speed pnya msknya lwt IU
    ATPM ga masukin..
    kalo boleh tau IU itu apa ya bos? ATPM jg apa tuh?
     

  9. #8
    Kolonel
    Location
    Kelapa Gading
    Posts
    8,101
    Power
    42 
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 3 Days 7 Hrs 5 Mins 17 Secs
    Quote Originally Posted by fusyon View Post
    kalo boleh tau IU itu apa ya bos? ATPM jg apa tuh?
    IU = IMPORTIR UMUM
    kayak ivans motor dll

    ATPM = AGEN TUNGGAL PEMEGANG MEREK
    kayak nissan indonesia
    Toyota astra motor
    suzuki

    gt dehh
     

  10. #9
    Sersan Mayor
    Posts
    923
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Mths 3 Wks 1 Day 10 Hrs 37 Mins 20 Secs
    After initial launch in 2003, Mazda released a limited run of RX-8 dubbed "Mazdaspeed Version" boasting various Mazdaspeed accessories as well as a slightly tuned ECU. This special edition was available in Strato Blue Mica or Sunlight Silver. Only 300 were produced. In 2004, Mazda followed up with a "Mazdaspeed Version II," this time available only in Strato Blue and with slightly up-rated equipment. Only 300 were produced as before

    Mazdaspeed, Mazda's in-house tuning and high-performance arm, has produced various after-sale parts and accessories for the RX-8, including full body kits, suspension upgrades, engine upgrades (such as cold air intake kit and catback exhausts), and various interior accessories. In addition, Mazdaspeed has also produced several series of showroom-ready limited-production RX-8s in Japan featuring some of these parts and accessories. To date, however, there has not yet been a full Mazdaspeed-tuned RX-8 along the same line as the Mazdaspeed6 or Mazdaspeed3.

    jadi sebenernya RX8 gak fully mazdaspeed tunes, hanya sekedar accesories aja, gak seperti mazdaspeed 3 dan mazdaspeed6 yang notabene beda mesin, body dan interior.
     

  11. #10
    Sersan Mayor
    Posts
    923
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Mths 3 Wks 1 Day 10 Hrs 37 Mins 20 Secs
    lebih lengkapnya lagi ttg RX8 - mazdaspeed

    he sales volume of the RX-8 Mazdaspeed Version will be limited to 300 units.
    * Mazda designs and develops tune-up parts and accessories for the motorsports market under the Mazdaspeed brand.

    Main Features of the RX-8 Mazdaspeed Version
    1.
    Specially tuned engine
    - Exclusively designed PCM (Powertrain Control Module) to match the modified intake and exhaust systems.
    - Customized fresh air ducts for efficient engine air intake.
    - Customized sports muffler that produces a rich engine sound and reduces exhaust pressure (with catalyst).
    - Special spark plugs to stabilize combustion.


    2. Use of Mazdaspeed brand parts
    Engine related parts
    - Double oil cooler set with improved cooling performance to handle hard driving.
    - Lightweight flywheel and balance adjustments around the eccentric shaft for sharp engine response.
    - Earthing kit to stabilize engine performance.
    Chassis related parts
    - Sports spring set to enhance driving stability (lowers vehicle by 20 mm).
    - Mono-tube type shock absorbers that deliver both excellent high speed cornering performance and a comfortable ride.
    - Fade resistant brake pad to enhance initial braking force and vehicle control.
    Body reinforcement parts
    - Front/rear strut bar and performance bar set to increase body rigidity.
    - Large-diameter front/rear stabilizer bars to control rolling during cornering.
    Exterior parts
    - Exterior design by the RX-8 chief designer beautifully expresses driving performance with the front nose, rear under skirt, side skirt set, rear wing and Mazdaspeed ornaments, while maintaining the car's original balance.


    3. Body colors
    The Mazda RX-8 Mazdaspeed Version is available in two colors: exclusive Strato Blue Mica with a high quality and striking appearance and Sunlight Silver Metallic, which is popular for its direct expression of sports driving.
     

 

 
Page 1 of 2 12 LastLast
GT Radial MBtech

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11th March 2010, 11:18
  2. ASK: Cara bedain vifa palsu
    By niko19890 in forum Diskusi Speaker
    Replies: 5
    Last Post: 10th March 2010, 21:54
  3. [ASK] cara bedain Jok Kulit yg asli??
    By ehem in forum Diskusi Interior
    Replies: 13
    Last Post: 1st September 2009, 10:16
  4. [WTA] : cara bedain Ex Taxi / non Taxii
    By Joxer in forum Merk Lainnya
    Replies: 21
    Last Post: 13th June 2009, 15:20
  5. cara bedain sub yg palsu ama yg asli
    By andre.cangoen@gmail.com in forum Diskusi Subwoofer
    Replies: 20
    Last Post: 27th November 2007, 18:00
Back to top