HYDROPOWER CLUB INDONESIA
Scuto Laminating HD Car Care

25 Mei 2016 - Payment System Terbaru Untuk Bursa Jual Beli telah kami hadirkan.
Untuk informasi lebih lengkap dapat dilihat di http://modifika.si/630917

Results 1 to 9 of 9
  • Thread Tools
  • Short URL:  http://modifika.si/152857
  • Share on facebook
  • Share on twitter
  1. #1
    Prajurit
    Posts
    8
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A

    HYDROPOWER CLUB INDONESIA

    HYDRO POWER HPM-1 FUEL SAVER 30-70%
    *INCREASE HORSE POWER*ADD A FREE 120 OCTANE BOOSTER TO YOUR FUEL MIX
    *CLEAN CARBON DEPOSITS OUT OF YOUR ENGINE
    *GET 30-70% IMPROVE GAS MILEAGE
    *JUST ADD TUBE FROM SMALL CARS TO BIG CARS
    *VERY SAVE FOR YOUR ALTERNATOR
    *VERY SAFE WITH SAFETY TUBE FOR EACH OUTPUT
    *ONLY U$ 150 FOR 2 TUBES HPM-1
    *ONLY 50 U$ FOR EFI MODUL
    *6 MONTH WARANTY SERVICE AND PART,MADE IN INDONESIA
    SEE AT : HTTP://HYDROPOWERBDG.BRAVEHOST.COM

    HYDRO-POWER penghemat bbm 30 s/d 70 % untuk semua mobil carburator maupun injection terbukti menghemat bbm dan menambah tenaga
    mesin anda ,innova matic v series 1:5 jadi 1:9 bisa terlihat di layar konsumsi BBM di dashboard(TERBUKTI),INNOVA MANUAL 2007 DARI 1:9 JADI 1:1:13,5 ,yaris matic 1:10 jadi 1:14,5 ,honda stream 1:9 jadi 1:13 ,crown 3000 cc matic 1:8 jadi 1:10,pajero 3000 cc 1:5 jadi 1:6,5 ,katana platina 1:9 jadi 1:13,5(Dalam kota) ,Katana platina dari 1:15 jadi 1:23 (Luar kota) ,yaris manual 1:11 jadi 1:15 .harga unit 1 - 1,65 JT (TERMASUK PASANG)
    modul.HUBETRA AUTO AIRCON TKI 3 Ruko C-79 Bandung-indonesia,Ph:70325577 OR 08562108636 . http://hydropowerbdg.bravehost.com

  2. Delapan Satu
  3. #2
    Brigadir Jendral
    Location
    buncit-jakarta
    Posts
    11,714
    Power
    65 
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Day 15 Hrs 47 Mins 49 Secs
    woi,salah kamar..

    penjual gak bener nih

  4. #3
    Sersan Mayor
    Location
    lebak bulus & banduuuuuuunggg
    Posts
    836
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Wks 3 Days 13 Hrs 8 Mins 43 Secs
    hahahhhahahahaha

  5. #4
    Kolonel
    Location
    plat R
    Posts
    9,873
    Power
    10 
    M-Store Point
    0
    Online
    2 Days 7 Hrs 1 Min 47 Secs
    bentar lagi di delete nich ama bos admin...hahaha

  6. #5
    Sersan Dua
    Location
    Lupa...gw..?? Disini klo ga salah ~..~
    Posts
    280
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Days 21 Hrs 59 Mins 46 Secs
    gw udah pgn liat mblnya...
    eHHH...ga taunya salah kamar...


    ntar lg jga sama adMin

  7. #6
    Prajurit
    Posts
    9
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A

    Talking 网络发稿QQ670275847专业为广告公司服务,专业为公关公司执行

    发稿团队QQ670275847专业为广告公司服务,专业为公关公司执行关键词:论坛口碑营销,论坛炒作,执行团队,发稿团队,专业发稿 专业为广告公司服务,专业为公关公司执行 专业网络营销执行推广团队,寻求为各大中小企业及公关广告公司长期服务。【我们的合作流程】:  1.项目执行:首次合作需要先预付 1~3天定金→我方准备完毕后执行→合作顺利后为日付→如果合作时间长,可以改为周付或月付;  2.一条 龙式服务:协商并约定任务量和时间→项目预付款到账→我方提供策划或论坛发布测试→如果客户满意,项目开始 执行。网 址:http://www.phipai.com/联系电话: +86(20)8758 798624小时手机: +86(0)13926039803QQ 670275847

  8. #7
    Kopral Dua
    Posts
    32
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    N/A

    HYDROPOWER CLUB INDONESIA & USA

    TIPS JITU BUAT INNOVA SUPAYA JADI IRIT PAKAI HYDROPOWER HPM-1 PLUS ECU MODUL BISA MENGHEMAT 40-70%










    BISA HUBUNGI: 08562108636/022-70325577 Bandung-Indonesia or
    Loekman Sutanto 312 n.Spring St,G-23 LOS ANGELES CA 90012 USA

  9. #8
    Brigadir Jendral
    Location
    JDM.GARAGE
    Posts
    10,076
    Power
    93 
    M-Store Point
    0
    Online
    3 Wks 4 Days 7 Hrs 10 Mins 53 Secs

  10. #9
    Kopral Satu
    Location
    jakarta
    Posts
    67
    Power
    M-Store Point
    0
    Online
    1 Mth 1 Hr 38 Mins 9 Secs

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by hpm-1 View Post
    HYDRO POWER HPM-1 FUEL SAVER 30-70%
    *INCREASE HORSE POWER*ADD A FREE 120 OCTANE BOOSTER TO YOUR FUEL MIX
    *CLEAN CARBON DEPOSITS OUT OF YOUR ENGINE
    *GET 30-70% IMPROVE GAS MILEAGE
    *JUST ADD TUBE FROM SMALL CARS TO BIG CARS
    *VERY SAVE FOR YOUR ALTERNATOR
    *VERY SAFE WITH SAFETY TUBE FOR EACH OUTPUT
    *ONLY U$ 150 FOR 2 TUBES HPM-1
    *ONLY 50 U$ FOR EFI MODUL
    *6 MONTH WARANTY SERVICE AND PART,MADE IN INDONESIA
    SEE AT : HTTP://HYDROPOWERBDG.BRAVEHOST.COM

    HYDRO-POWER penghemat bbm 30 s/d 70 % untuk semua mobil carburator maupun injection terbukti menghemat bbm dan menambah tenaga
    mesin anda ,innova matic v series 1:5 jadi 1:9 bisa terlihat di layar konsumsi BBM di dashboard(TERBUKTI),INNOVA MANUAL 2007 DARI 1:9 JADI 1:1:13,5 ,yaris matic 1:10 jadi 1:14,5 ,honda stream 1:9 jadi 1:13 ,crown 3000 cc matic 1:8 jadi 1:10,pajero 3000 cc 1:5 jadi 1:6,5 ,katana platina 1:9 jadi 1:13,5(Dalam kota) ,Katana platina dari 1:15 jadi 1:23 (Luar kota) ,yaris manual 1:11 jadi 1:15 .harga unit 1 - 1,65 JT (TERMASUK PASANG)
    modul.HUBETRA AUTO AIRCON TKI 3 Ruko C-79 Bandung-indonesia,Ph:70325577 OR 08562108636 . http://hydropowerbdg.bravehost.com
    selamat malam

    tolong boz perincian biayanya buat dipaang di w124 300e 92 sportline matik tolong diemail ke soloboy185@yahoo.com thanks

 

 
Venom 300x250 MBtech

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Volvo Club Of Indonesia
    By VCOI in forum Auto Club
    Replies: 95
    Last Post: 30th July 2015, 17:30
  2. BMW TUNER CLUB INDONESIA
    By zackyrosyadi in forum Auto Club
    Replies: 24
    Last Post: 24th April 2015, 18:59
  3. Baleno Club Indonesia
    By NextGBlue in forum Auto Club
    Replies: 367
    Last Post: 10th October 2014, 17:07
  4. Replies: 19
    Last Post: 28th May 2014, 19:48
Back to top